supply chain

Binnen onze afdeling Supply Chain komt het gehele logistieke proces samen. Met een divers team van enthousiaste collega’s zorgen wij op operationeel vlak voor de complete afhandeling van alle bestellingen die door de retailers worden gedaan.

Kaarten die gedrukt zijn en volgens het design nog een glitter of een folie nodig hebben, krijgen van  onze behendige machinebediendes op Operations (Heerlen) de finishing touch en worden daarna in grote getalen ingepakt. Klaar voor verzending naar onze Warehouse & Distribution afdelingen in Krimpen en Capelle aan den IJssel. Daar zorgen onze logistieke collega’s ervoor dat bestellingen per klant worden georderpickt en netjes ingepakt. Dit kunnen kaarten zijn, maar ook cadeaus of inpakpapier.

Tijdens dit logistieke proces ondersteunen we in de administratie, plannen en begeleiden we de orders en staan we in nauw contact met de externe vervoerders die uiteindelijk de bestellingen naar de retailers brengen.

Voor ons is planmatig en ordelijk werken zeer belangrijk. Hierdoor, en door onze gedrevenheid om orders goed de deur uit te krijgen, scoren wij hoog op klanttevredenheid!